Energy Storage Wire Harness Otomotif Sambungan Elektronik Harness

2023-12-18


Sabuk kabel mobil minangka badan utama jaringan sirkuit mobil. Tanpa kabel, ora ana dalan listrik mobil. Saiki, apa mobil mewah premium utawa mobil biasa sing irit, tali kabel dirajut Bentuk dasare padha, kabeh kasusun saka kabel, plug-in lan tape bungkus. Kabel mobil, uga dikenal minangka kabel voltase rendah, beda karo kabel kluwarga biasa. Kawat rumah tangga umum yaiku kabel inti tunggal tembaga, sing nduweni kekerasan tartamtu. Lan kabel mobil iku tembaga lan alus Lines, sawetara garis alus lancip minangka rambute, sawetara utawa malah Welasan garis tembaga alus kebungkus pipe terisolasi plastik (poli Ethylene klorida), alus lan ora gampang kanggo break.

Spesifikasi umum kabel ing sabuk kabel mobil yaiku 0.5,0.75,1.0 1.5,2.0,2.5,4.0,6.0 kawat milimeter persegi, saben-saben wis diijini Nilai saiki Negatif, dilengkapi kabel kanggo peralatan listrik sing beda-beda.

Sabuk utama saka kendaraan kabeh umume dipérang dadi mesin (ignisi, injeksi listrik, pembangkit listrik, wiwitan), Instrumen, lampu, AC, peralatan tambahan lan bagean liyane, ana kabel utama lan kabel cabang. Sakabehing Wiring harness pemilik duwe sawetara sabuk cabang, kaya cagak wit lan cabang wit. Kabeh sabuk garis utama kendaraan asring digunakake Kanthi dashboard minangka inti, ngarep lan mburi. Amarga sesambetan dawa utawa penak Déwan, Ing wiring sabuk sawetara mobil dipérang dadi wiring harness ngarep (kalebu instrument, engine, Déwan lampu ngarep, imbuhan kosong, baterei), wiring harness mburi (taillight perakitan, lampu plat nomer, trunk. cahya), baris ndhuwur Bunch (lawang, gendheng cahya, speaker swara), etc.

Saben mburi sabuk bakal ditandhani karo nomer lan Huruf kanggo nunjukaké obyek sambungan kabel, lan operator weruh sing logo bener bisa nyambung menyang cocog siji Ing kabel lan piranti electrical, iki utamané migunani nalika ndandani utawa ngganti kabel. abah-abah.

Ing wektu sing padha, werna kabel dipérang dadi garis monochrome lan garis loro-werna, nggunakake werna uga Regulasi, iku standar sing pabrik mobil mranata piyambak umum. Standar industri China mung nemtokake warna utama, contone ireng Tunggal kanggo kawat wesi, monokrom abang kanggo kabel listrik, ora bisa bingung.

Sabuk kabel dibungkus nganggo benang tenun utawa pita plastik, kanggo safety, pangolahan lan pangopènan Paket wis diilangi lan saiki dibungkus tape plastik lengket. Antarane sabuk kabel lan sabuk kabel, lan sabuk kabel Kanggo sambungan karo bagean listrik, gunakake plug-in sambungan utawa kuping kabel. Plins digawe saka plastik Plug lan socket.wiring harness lan wiring harness disambungake karo plug, lan antarane wiring harness lan electrical bagean Sambungake-in utawa kabel kuping.

Kanthi nambah fungsi mobil lan aplikasi universal teknologi kontrol elektronik, nambah nomer bagean online elektronik, Ana bakal liyane lan liyane kabel, lan sabuk wiring bakal dadi luwih kenthel lan abot. Dadi majeng Mobil wis ngenalaken konfigurasi bis CAN lan diadopsi sistem transmisi multichannel. Dibandhingake karo sabuk kabel tradisional, piranti transmisi Multiplex nyuda jumlah kabel lan sambungan, nggawe kabel luwih gampang.

Kanthi syarat wong kanggo safety, comfort lan ekonomi mobil Sing luwih dhuwur, liyane lan liyane konfigurasi electrical lan fungsi ing mobil, supaya sambungan saben bagean electrical kabel sabuk dadi liyane lan liyane Komplek, dadi link Kerep saka kontemporer Gagal automobile, lan mulane ing Automobile Planning lan Manufaktur wis ditampa liyane lan liyane manungsa waé.

Sabanjure:NO
We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy